ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ

Description

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ Almond Oil Ph.Eur. CHEMCO 1lt (Φαρμακευτικής καθαρότητας)

Prunus Amygdalus Dulcis Oil – Φυτικό Έλαιο για Καλλυντικές & Φαρμακευτικές Συνθέσεις

Το Almond Oil Ph. Eur. Chemco 1L είναι εξευγενισμένο φυτικό έλαιο που προέρχεται από την πίεση των σπόρων της γλυκιάς αμυγδαλιάς (Prunus amygdalus dulcis) και χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη σε καλλυντικές και φαρμακευτικές εφαρμογές.

Αποτελεί ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα φυτικά έλαια στη φαρμακευτική και καλλυντοτεχνία, λόγω της σύστασής του σε λιπαρά οξέα και φυσικά συστατικά που το καθιστούν κατάλληλο για χρήση σε συνθέσεις περιποίησης δέρματος και μαλλιών.


Σύνθεση & Χαρακτηριστικά

  • INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Refined)
  • CAS: 8007-69-0
  • Ποιότητα: Ph. Eur. (European Pharmacopoeia)
  • Μορφή: Ανοιχτό κίτρινο υγρό με χαρακτηριστική οσμή
  • Διαλυτότητα: Αδιάλυτο στο νερό, διαλυτό σε αλκοόλη

Περιέχει:

  • 62–86% ελαϊκό οξύ
  • 20–30% λινολεϊκό οξύ
  • φυσικά λιπαρά οξέα
  • β-σιτοστερόλη
  • σκουαλένιο
  • βιταμίνη Ε

Ποιότητα & Προδιαγραφές

  • Φαρμακευτικής καθαρότητας (Ph. Eur.)
  • Ψυχρής έκθλιψης (Cold Pressed)
  • 100% φυτικό έλαιο
  • Δεν περιέχει πρόσθετα χρώματα, αρώματα, γεύσεις ή γλυκαντικά
  • Δεν περιέχει πρόσθετα αντιοξειδωτικά ή συντηρητικά
  • Ελέγχεται από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της Σύνδεσμος Α.Ε., διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας
  • Ανασυσκευάζεται σε περιβάλλον GMP, σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές παραγωγής

Ενδεικτικές εφαρμογές

Χρησιμοποιείται ως συστατικό σε:

  • καλλυντικές συνθέσεις περιποίησης δέρματος
  • προϊόντα περιποίησης μαλλιών
  • λοσιόν, κρέμες και έλαια σώματος
  • φαρμακευτικές και γαληνικές παρασκευές

Η χρήση και συγκέντρωση καθορίζονται από τον υπεύθυνο παρασκευαστή σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


Συνθήκες αποθήκευσης

Να διατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, προστατευμένο από φως, θερμότητα και πηγές ανάφλεξης.


Σημαντική επισήμανση

Δεν προορίζεται για πόση ή απευθείας κατανάλωση.

FAQ

Τι είναι το Almond Oil (Αμυγδαλέλαιο);

Το Almond Oil είναι φυτικό έλαιο από τους σπόρους της γλυκιάς αμυγδαλιάς (Prunus amygdalus dulcis) και χρησιμοποιείται ως συστατικό σε καλλυντικά και φαρμακευτικές συνθέσεις.

Ποιο είναι το INCI του αμυγδαλέλαιου;

Το INCI είναι Prunus Amygdalus Dulcis Oil.

Τι σημαίνει Almond Oil Ph. Eur.;

Η ένδειξη Ph. Eur. δηλώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.

Σε τι χρησιμοποιείται το αμυγδαλέλαιο;

Χρησιμοποιείται ως συστατικό σε προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών, καθώς και σε φαρμακευτικές και γαληνικές παρασκευές.

Είναι πόσιμο το Almond Oil Chemco;

Όχι. Το προϊόν προορίζεται ως χημική / φαρμακευτική πρώτη ύλη και δεν προορίζεται για κατανάλωση.

Πώς αποθηκεύεται;

Σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό χώρο, μακριά από φως και θερμότητα.

Διατίθεται σε συσκευασία 1lt.

Κατόπιν παραγγελίας είναι διαθέσιμο και στις συσκευασίες των 5lt & 20lt

14,80 

Οι τελικές τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων επιβεβαιώνονται με την λήψη του προτιμολογίου και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση.